top of page
Snake Plant

BUTIKSPOLICY

Shopping som den borde vara

Vi grundade Lambes med en huvudsaklig målsättning: att erbjuda våra kunder en rättvis, fördelaktig och trivsam trädgårdsupplevelse. Vi bedriver verksamheten enligt samma princip då bättre service resulterar i lojala kunder. Våra butikspolicyer beskrivs här nedan. Ta en titt och kontakta oss om du behöver mer information.

VÅR LEVERANSPOLICY

Så fungerar det

I det här avsnittet anger du din leveranspolicy. Här passar det utmärkt att informera dina kunder om fraktsätt, paketering och fraktkostnader. Skriv tydligt och kortfattat för att bygga förtroende hos dina kunder och få dem att vilja återvända.

Läs mer

VÅR RETURPOLICY

Allt du behöver veta

I det här avsnittet anger du din returpolicy. Det här är ett bra utrymme för att informera dina kunder om vad de kan göra ifall de ångrat sitt köp eller är missnöjda med en produkt. Att ha en tydlig retur- och bytespolicy är ett bra sätt att visa dina kunder att de kan handla tryggt och uppmuntra dem till att komma tillbaka.

Läs mer

GARANTIER HOS LAMBES

Om vår policy

Det här är ditt avsnitt gällande garantivillkor. Det är ett utmärkt utrymme för att informera dina kunder om vilka tjänster de får tillgång till när de köper en av dina produkter. Avsnittet bör även innehålla relevant information om hur kunderna ska använda eller hantera produkterna de köper från din webbplats. Klausulerna är juridiskt bindande, så använd ett tydligt språk för att vinna kundernas förtroende och lojalitet.

Kontakt

INTEGRITETSPOLICY

Vi skyddar dina uppgifter

Detta är din integritetspolicy. Det är ett perfekt utrymme för att informera dina kunder om hur du använder, lagrar och skyddar deras personuppgifter. Lägg till förtydligande detaljer som hur du använder externa banktjänster för att verifiera betalningar, eller hur du samlar in kundernas uppgifter och använder dem efter köpet.

Dina användares integritet är av stor betydelse för ditt företag, så ta dig tid att skriva en korrekt och detaljerad policy. Använd enkel och lättförståelig text så att de kan handla tryggt gång på gång!

Hör av dig
bottom of page